Escola Oberta de Salut Dr. Frias
Ajuntament de Reus

ABORDATGE DE LA CONDUCTA SUÏCIDA ALS MITJANS D’INFORMACIÓ I COMUNICACIÓ

equip

Una abordatge conscient i responsable

El rol dels mitjans de comunicació és fonamental en la prevenció de la conducta suïcida. És crucial tractar el tema sense estigmatitzar i desfent-se dels falsos mites que l'envolten. 

En el marc del Pla Local de Prevenció de la Conducta Suïcida, la regidoria de Salut i Esports, amb el suport del Col·legi de Periodistes, els Estudis de comunicació de la URV i el Col·legi de Psicologia de Tarragona,  organitzem aquest espai de conversa amb els professionals dels mitjans de comunicació. L'objectiu és reflexionar sobre els aspectes clau en l'abordatge de la conducta suïcida als mitjans de comunicació. 

L'Associació Catalana de Prevenció de la Conducta Suïcida ens acompanyarà en aquesta ocasió i dirigirà l'intercanvi d'idees entre els professionals del sector. Es convida a tots els assistents a compartir titulars, notícies o exemples que hagin trobat per a reflexionar sobre situacions reals.

El 10  de setembre se celebra el Dia Mundial de la Prevenció del Suïcidi, i ens volem preparar per abordar el tema de manera conscient i responsable. 


preu

dia

Inscripcions

Organitzador

Regidoria de Salut i Esports

Data inici

Data final

Localització

Pl. Horts del Canonges, 1 -

Centre Cívic Llevant