Escola Oberta de Salut Dr. Frias
logo Ajuntament de Reus

III Mes de la Salut Mental

equip

10 d'octubre, Dia Mundial de la Salut Mental

Com estàs de salut mental? 

Aquest és el lema de la tercera edició del Mes de la Salut Mental que organitza l'Ajuntament de Reus, en col·laboració amb les entitats que treballen a la ciutat en l'àmbit de la Salut Mental, durant el mes d'octubre.

  • Del 7 al 10, Teatre Bartrina, VI Psicurt, Festival de Curtmetratges sobre Salut Mental: https://psicurt.com/

  • Divendres 8, 11 h, plaça d'Anton Borrelltaller de Santi Serratosaadreçat de manera especial al jovent, amb el títol «La percussió corporal m'ajuda». A més, qui vulgui podrà compartir en públic una frase amb la premissa «Jo, per la meva salut mental faig...»

  • Diumenge 10, 12 h, Teatre Bartrina, Acte institucional. Lectura del manifest sobre la Salut Mental a càrrec de Neus Cárdenas, responsable d'Acció Social Corporativa i Relacions Externes de la Fundació Villablanca; estrena del documental «Trencant l’estigma» de l’Associació Salut Mental Dr. Tosquelles, i actuació musical interactiva de CoverH. Amb motiu de la pandèmia per assistir-hi, cal adquirir l’entrada, que és gratuïta. 

  • 14, 20 i 28, 19 h Centre Cultural Castell del CambrerTaules rodones sobre salut mental, presencial i en línia a través del canal en directe del web de l'Ajuntament de Reus. Amb motiu de la pandèmia per assistir-hi, cal inscripció prèvia, que és gratuïta.

  • Tot el mesEscape Room virtual. Atreveix-te a resoldre al nou Escape Room del Servei Prelaboral de la Fundació Pere Mata! T'ho perdràs?