Escola Oberta de Salut Dr. Frias
logo Ajuntament de Reus

JORNADA- El dolor del Silenci. Conductes autolesives i autoaïllament

equip

Detectar conductes associades al patiment personal és vital, i en aquests casos, l'acollida i l'acompanyament a l'aula esdevenen eines essencials

La vida és un ventall d'èpoques. Una d'elles: l'adolescència. En aquesta etapa, es viuen processos de canvi que poden condicionar tant el creixement personal com el col·lectiu. La tasca docent és un procés d'aprenentatge continu que ha d'atendre com es configura el context educatiu per assegurar que afavoreix al benestar i creixement emocional de l'alumnat.

Darrere dels pupitres poden amagar-se mons sense llum. Detectar conductes associades al patiment personal és vital, i en aquests casos, l'acollida i l'acompanyament esdevenen eines essencials per gestionar les emocions assertivament.

Conductes autolesives i d'aïllament

- Conferència inaugural a càrrec de Dr. Joaquim Puntí. 
- Tallers a càrrec de Glòria Iniesta i Joan Roa. 


Aquestes jornades tenen reconeixement del Departament d'educació de la Generalitat de Catalunya. A la jornada us donarem indicacions de com validar l'assistència i l'aprofitament del curs.

Aquestes jornades estan organitzades per un equip de docents i amb els equips de tècnics de les Regidories d'Educació i de Salut i Ciutadania de l’Ajuntament de Reus, així com professionals sanitaris del Centre MQ i del Col·legi de Psicologia de Catalunya, Delegació de Tarragona. 


preu

dia

Confirmar assistencia. Aforament limitat

Organitzador

Equip de docents de Reus, amb el suports els equips de tècnics de les Regidories d'Educació i de Salut i Ciutadania de l’Ajuntament de Reus, així com professionals sanitaris del Centre MQ i del Col·legi de Psicologia de Catalunya, Delegació de Tarragona.

Data inici

Data final

Localització

Passeig de la Boca de la Mina, 11 -

Escola Mowgli

Arxius associats