Escola Oberta de Salut Dr. Frias
logo Ajuntament de Reus

Píndoles de salut. Biblioteques

Actiu

Les biblioteques municipals de Reus són un espai de promoció de la lectura que vetllen  per la conservació del patrimoni bibliogràfic i continguts locals, faciliten l'ús de les tecnologies  i col·laboren amb els agents culturals i socials de la ciutat.

Així mateix, també pretenen ser un espai de trobada i un punt d'accés a la cultura que faciliten instruments per a satisfer les necessitats d'informació, formació i lleure de la ciutadania sense cap distinció.

Pindoles de salut

Les Píndoles són una proposta de renovació del fons de salut de les biblioteques que va acompanyada d'activitats, clubs de lectura, tallers, xerrades temàtiques... realitzades per professionals de l'àmbit sanitari i amb expèriència en la divulgació científica i en el món infantil. 

 

https://biblioteques.reus.cat        correu electrònic:   info.biblioteques@reus.cat    

 

Les persones que dediquen com a mínim tres hores i mitja setmanals a la lectura viuen gairebé dos anys més que les que no ho fan i, en general, els lectors viuen un 20% més que els que no s'acosten a un llibre. Aquestes són les conclusions a les que arriba l'estudi de tres professors de l'Escola de Salut Pública de la Universitat de Yale - Avni Vavishi, Martin D. Slade, i Becca R. Levy -, publicat a la revista Social Science and Medicine.

Localització

  • Cultura