Qui som?

1. Missió:

Oferir informació i activitats formatives en l’àmbit de la salut per tal de millorar les competències de la ciutadania en la cura i la gestió de la pròpia salut, fomentant l’autonomia, la participació i la presa de decisions informades.

2. Visió:

Espai de referència per a la ciutadania on obtenir formació, informació, i on poder compartir experiències i coneixements per a la millora de la seva salut.

Un espai obert i mòbil a la recerca del públic, cercant un espai que es relaciona amb d’altres àmbits i serveis, cercant el diàleg en salut en les diferents esferes d’acció de la comunitat.

Serà també escenari de referència per a professionals i entitats i comunitats que ofereixen recursos, serveis o intervencions de caràcter didàctic, informatiu, o experiencial per a promoure l’aprenentatge, la col·laboració i la socialització al voltant d’aspectes que tenen a veure amb la millora dels hàbits quotidians a la recerca d’una millor qualitat de vida.

3. Valors

  • Accessibilitat i transparència per oferir una informació veraç, contrastada i actualitzada amb l’evidència científica disponible.
  • Respecte als principis generals de bioètica
  • Compromís de col·laboració i coordinació entre tots els agents implicats
  • Treballar per generar entorns saludables i polítiques de promoció de la salut.

©Escola Oberta. Tots els drets reservats.    Avís legal | Política de galetes | Transparència

Salut Pública
C/Ample, 13 - Tel. 977 010 040
http://www.reus.cat/  salutpublica@reus.cat