Escola Oberta de Salut Dr. Frias
logo Ajuntament de Reus

“SALUT MENTAL: Recerca Local amb Impacte Global”

equip

La marató de TV3

L’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili organitza, juntament amb l’Hospital Universitari Institut Pere Mata, dues jornades per fer difusió de la investigació biomèdica en Salut Mental i per recaptar fons en favor de la Marató de Tv3.

El divendres 17 i el dissabte 18 de desembre, al Teatret del Serrallo de Tarragona i a Cal Massó de Reus respectivament, es duran a terme dues jornades que mitjançant tallers i xerrades acostaran la recerca biomèdica en salut mental a la població. Aquestes activitats, enfocades a un públic infantil i familiar volen esdevenir el marc perfecte per recaptar fons per la Marató de Tv3 que se celebrarà el proper 19 de desembre i que en aquesta ocasió està centrada en la Salut Mental.

L’IISPV i l’Institut Pere Mata són referents del territori, nacionals i internacionals en la recerca d’aquest àmbit i és per això que ningú millor per explicar-nos què s’ha fet en aquest camp mitjançant unes xerrades curtes a càrrec dels seus investigadors. També és podrà gaudir de tres tallers dissenyats especialment per explicar què és la Salut Mental a infants i a joves.

No us perdeu les jornades de “SALUT MENTAL: Recerca Local amb Impacte Global” que tindran lloc el divendres 17 de desembre al Teatret del Serrallo de Tarragona de 17:00h a 20:30h i el 18 de desembre a Cal Massó de Reus de 10.30h a 13:00h i no perdeu l’oportunitat de fer un donatiu en favor de la Marató de Tv3.


preu

gratuit

dia

Organitzador

Institut d'investigació sanitària Pere Virgili. Universitat Rovira i Virgil

Data inici

Data final

Arxius associats