Escola Oberta de Salut Dr. Frias
Ajuntament de Reus

ACPS- Associació Catalana per a la prevenció del suicidi

Actiu

Aques 2022 han obert un espai d'atencó al Centre Civic del Carme

Tens un familiar o amic en risc de suïcidi? 

Des de l'associació Catalana de la prevenció del suïcidi oferim acompanyant individual o informació sobre el suïcidi i la situació que l'envolta. Des de 2022, tenim atenció presencial a Reus al Centre Cívic del Carme. Perquè us puguem atendre amb qualitat cal que demaneu cita prèvia a través de whatsapp al telèfon 652873826 o bé per correu electrònic a [email protected].

Des de l’Associació Catalana per a la Prevenció del Suïcidi  Volem donar veu a aquesta realitat en l’àmbit cultural, acadèmic i social amb l’únic objectiu de reduir la mortalitat per suïcidi. La principal campanya anual la situem el 10 de setembre, Dia Internacional per a la Prevenció del Suïcidi seguint les campanyes internacionals i situant la problemàtica en el centre de l’opinió pública catalana.

  • Cooperació:
    Posem tots els esforços necessaris perquè l’ACPS sigui un referent al nostre país a l’hora de donar veu a totes les persones que ho necessitin; això ens demana una implicació per part de tothom en la feina del dia a dia. Treballem amb tota mena de professionals, entitats i empreses perquè creiem sincerament que el treball en equip dona valor i enriqueix els nostres projectes.
  • Horitzontalitat:
    Creiem en la capacitat d’escoltar, entendre i respectar totes les visions i punts de vista per tal que el projecte de l’ACPS englobi totes les persones de la societat, que es poden veure afectades per aquesta experiència.  El benefici de cada col·laboració és el benefici per a cada col·laborant. Estem oberts a tota mena de col·laboracions, influències i coneixement perquè creiem que només innovant marcarem una diferència real a la societat. L’ACPS no es tanca a idees ni a noves maneres de treballar i d’influir a la societat

  • Transparència: L’ACPS té objectius clars i per aconseguir-los, comptem amb les nocions per treballar eficaçment i veure resultats en les nostres accions i projectes. Tots els projectes i accions es realitzen sota el valor de la transparència, des de les transaccions amb proveïdors i bancs fins a les relacions amb els socis i col·laboradors.

Dades de Contacte

Centre Civic del Carme. Pl de la Patacada. Reus.

[email protected]

652873826 (només whatsapp)