Escola Oberta de Salut Dr. Frias
Ajuntament de Reus

Agenda d'activitats per a persones grans

area

Consulta totes les activitats programades fins al Juny del 2023, dins el Programa GRANTIVISME, el poder de la gent gran.
Per a fer les inscripcions a les activitats:
Trucar al telèfon 699 89 59 78 (Envelliment Actiu i Saludable)
www.inscripcions.reus.cat

L’edat ens aporta una perspectiva de la vida que ens permet veure les coses d’una altra manera. Una forma de viure el món des d’una altra velocitat i punt de vista. El món va més de pressa que mai i adaptar-se al dia a dia és tot un repte. Per sort, aquesta visió que ens dona l’experiència és una virtut que ens permet trobar solucions en comptes de problemes.

Més enllà de la mateixa experiència i de tot el viscut com a font de saviesa, les persones grans també gaudim d’altres fortaleses, opcions que ens brinda aquesta fase de la vida.

El Grantivisme és això: la capacitat per trobar-les i potenciar-les des d’una actitud tolerant, activa i generosa. Aquesta pràctica ens determina com un valor únic de Reus. Una riquesa diversa i infinita. Som respecte, bondat i solidaritat.

Aquesta agenda és un itinerari que combina, a través de les seves activitats, creixement emocional, activitat física i nutrició. Un camí de noves experiències per enfortir la nostra salut i poder oferir el millor de nosaltres. Tenim l’oportunitat d’aprendre a fer-nos grans gaudint la vida i fent una ciutat millor, compartint Reus amb les altres generacions i fent valdre la nostra dignitat com a col·lectiu.

Aquest és i serà el llegat del Grantivisme, el poder de les persones grans de Reus.

 

Per a fer les inscripcions a les activitats:

Trucar al telèfon 699 89 59 78 (Envelliment Actiu i Saludable)
www.inscripcions.reus.cat

enllaç web

Enllaços web