Escola Oberta de Salut Dr. Frias
logo Ajuntament de Reus

Associació d'Estudiants de ciències de la Salut

Actiu

L'Associació d'Estudiants de Ciències de la Salut és una associació d'estudiants universitaris de caire social, científic i cultural. Una entitat prestadora de serveis a la Joventut, apolítica, aconfessional i sense ànim de lucre, en el si de l'Acadèmia de ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears (ACMSCB) i en la Societat Andorrana de Ciències (SAC).A l'AECS, volem aprofundir en el coneixement de la realitat de la salut en l'àmbit territorial, donant suport al desenvolupament cultural, científic i social de comarques, regions i països d'arreu del món, col·laborant amb les entitats i associacions que treballen per la potenciació de la salut i la qualitat científica i educativa d'aquells.

També es vol fomentar la col·laboració amb altres associacions i societats estatals i internacionals, representant-la com una entitat diferenciada.

Si voleu rebre més informació sobre la secció territorial d'AECS a Reus-Tarragona, no dubteu en enviar-nos un mail a presidencia.reustarragona@aecs.org

Localització

  • Joves
  • Ciència
  • Entitat