Escola Oberta de Salut Dr. Frias
Ajuntament de Reus

Aquest mes de febrer presentem el nou programa d'activitats dirigides a les persones grans, pensades per generar espais de relació i reconeixement, elements essencials per un envelliment saludable.

L'OMS defineix  L’envelliment saludable  com el procés d’optimitzar les oportunitats de salut física, mental i social que permetin a la gent gran participar activament en la societat sense patir discriminació i gaudir una qualitat de vida bona i independent. 

L’edat ens aporta una perspectiva de la vida que ens permet veure les coses d’una altra manera. Una forma de viure el món des d’una altra velocitat i punt de vista. El món va més ràpid que mai i adaptar-se al dia a dia és tot un repte. Per sort, aquesta visió que ens dona l’experiència és una virtut que ens permet trobar solucions en comptes de problemes.

Aquesta agenda  és un itinerari que combina, a través de les seves activitats, creixement emocional, activitat física i nutrició. Un camí de noves experiències per enfortir la nostra salut i poder oferir el millor de nosaltres.  Tenim l’oportunitat d’aprendre a fer-nos grans gaudint la vida i fent una ciutat millor, compartint Reus amb les altres generacions i fent valdre la nostra dignitat com a col·lectiu.

Podeu consultar les activitats i us hi podeu inscriure a través del següent enllaç:   ACTIVITATS GRANTIVISME 

 

 

Grantivisme:

el poder de els persones grans de Reus 


Imatges Relacionades
Actiu
Videos Relacionats

Últimes notícies