Escola Oberta de Salut Dr. Frias
Ajuntament de Reus

L'Ajuntament de Reus ha obert la convocatòria per adjudicar les llicències per a l'ús dels 23 horts urbans de titularitat municipal ubicats al raval de Sol i Vista, i els 10 al carrer de Magda Folch i Solà, al barri Gaudí. 

L’activitat vinculada amb els horts urbans pren especial relleu en el context actual perquè fomenta pràctiques saludables molt rellevants i necessaris per millorar la salut: activitat física, millora d’hàbits alimentaris amb el consum d’aliments frescos; així com beneficis directes en el seu benestar emocional. Alhora, els horts urbans generen espais relacionals que promouen la cohesió social.

Tots aquests aspectes configuren els espais urbans dedicats a l’horta en recursos per a la millora de la salut de la ciutadania.

En aquest enllaç podeu consultar els requisits i els tràmits que heu de fer per optar a una de les parcel·les. EL termini s'acaba el divendres dia 14 de Gener.

En aquesta edició les sol·licituds per utilitzar els horts urbans  s'obren a persones de totes les edats per convertir-los en espais de relació intergeneracional.


Videos Relacionats

Últimes notícies