Escola Oberta de Salut Dr. Frias
logo Ajuntament de Reus

Associació per a la Divulgació Científica al Camp de Tarragona

Actiu

Entitat sense ànim de lucre que neix amb motiu de la celebració de la primera edició del festival de divulgació científica internacional Pint of Science a Tarragona com a resposta a la necessitat d’impulsar iniciatives per fomentar l’interès per la ciència en el territori. Des de la seva constitució al febrer de 2018, l’Associació la componen principalment científics i professionals involucrades en centres de recerca i institucions de la zona però també totes aquelles interessades en la ciència i en qualsevol dels seus vessants.

ACTIVITATS: 

Divulga a la cantonada-  cicle de xerrades “Divulga a La Cantonada” tots els primers dimarts de cada mes al Café La Cantonada de Tarragona. Properament també a Reus.

Pint of Science- El festival Pint of Science té com a objectiu oferir xerrades interessants, divertides, importants, sobre les últimes recerques científiques, en un format accessible al públic. Una plataforma que permet a la gent discutir la recerca amb les persones que la duen a terme. El festival se celebra anualment durant tres dies simultàniament en bars de tot el món. 

 https://divulgatgn.wordpress.com/            divulgatgn@gmail.com

Localització

  • Ciència
  • Investigació
  • Experts