Escola Oberta de Salut Dr. Frias
logo Ajuntament de Reus

Entrevista a Carme Borrell i Miquel Porta al canal de youtube de la Gaceta Sanitaria

area

Entrevista a Carme Borrell i Miquel Porta al canal de youtube de la Gaceta Sanitaria

 

Joan Carles March (llicenciat i doctor en Medicina especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública i ex director de l’Escola Andalusa de Salut Pública) modera l’entrevista amb Miquel Porta i Carme Borrell. Conversen sobre diverses qüestions associades a la gestió de la crisi del COVID-19 com la vigilància epidemiològica, la clínica i aspectes associats polítics associats com la governança de les institucions especialitzades i els seus pressupostos.

Miquel Porta és llicenciat i doctor en Medicina i especialista en Epidemiologia i Salut Pública. Investigador internacional de renom ha contribuït en la integració dels coneixements biològics, clínics i ambientals dins de la recerca en en l’àrea i la docència en salut. Ha format entre d’altres de la Universitat de carolina del Nord, Harvard o l’imperial College de Londres. Actualment és el coordinador del grup de Recerca en Epidemiologia clínica i molecular del càncer de l’Institut Municipal d’investigacions Mèdiques del Parc de Salut Mar de Barcelona.

Carme Borrell és llicenciada i doctora en Medicina, especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública i doctora en Salut Pública i en Salut Comunitària i Familiar. Ha dedicat la seva tasca com a investigadora a conèixer i mesurar els determinants socials de la salut i les seves desigualtats. Actualment és la Gerenta de l’Agència de Salut Pública de Barcelona.

Enllaços web

enllaç web

Enllaços web

Tipus de públic adreçat

Joves Adults Envelliment