Escola Oberta de Salut Dr. Frias
logo Ajuntament de Reus

EURECAT

Actiu

Eurecat, Centre Tecnològic de Catalunya, aplega l’experiència de més de 650 professionals que generen un volum d’ingressos de 50 milions d’euros anuals i dóna servei a més de 1.600 empresesR+D aplicatserveis tecnològicsformació d’alta especialitzacióconsultoria tecnològica i esdeveniments professionals són alguns dels serveis que Eurecat ofereix tant per a grans com per a petites i mitjanes empreses de tots els sectors.

Amb instal·lacions a Barcelona, Canet de Mar, Cerdanyola del Vallès, Girona, Lleida, Manresa, Mataró, Reus, Tarragona, Amposta i Vila-seca, Eurecat participa a 160 grans projectes consorciats d’R+D+i nacionals i internacionals d’alt valor estratègic i compta amb 88 patents i 7 spin-offs. El valor afegit que aporta Eurecat accelera la innovaciódisminueix la despesa en infraestructures científiques i tecnològiques, redueix els riscos i proporciona coneixement especialitzat a mida de cada empresa.

La Unitat de Nutrició i Salut i la Unitat de Ciències Òmiques d’Eurecat ofereix serveis científics i tecnològics a les empreses dels sectors agroalimentari, biotecnològic i farmacèutic en aspectes relacionats amb la salut i l’alimentació. Les seves capacitats abasten des del disseny, caracterització i validació de nous ingredients i productes alimentaris, recerca preclínica en alimentació i nutracèutics, estudis d’intervenció nutricional i estudis de microbiologia, seguretat alimentària i ecotoxicitat.

Més informació a www.eurecat.org

Correu electrònic info@eurecat.org

Imatges Relacionades
Actiu
Videos Relacionats

Localització

  • Av. de la Universitat, 1, 43204 Reus, Tarragona
  • Carrer de Joanot Martorell, 15, 43480 Vila-seca, Tarragona
  • Carrer de Marcel·lí Domingo, 2, 43007 Tarragona

Arxius associats

  • Projecte preventòmics