Les etiquetes en els aliments. Un canal d'informació, per la qualitat i la seguretat alimentaria.
Etiquetatge dels aliments. Normes i regulacions que afecten als operadors al detall.
Benvinguts al Curs d'Etiquetatge d'Aliments per als establiments de comerç al detall del sector alimentari.
Aquest curs és dirigit especialment a paradistes dels mercats municipals. Com a gestors d'establiments alimentaris, sou responsables de proporcionar informació clara i precisa als vostres clients sobre els productes que veneu. En aquest taller, us guiarem a través del laberint de l'etiquetatge d'aliments, desgranant els requisits legals, els misteris dels ingredients i els secrets de la informació nutricional.
Amb aquest coneixement, podreu etiquetar els productes amb confiança i assegurar-vos que els vostres clients estiguin ben informats sobre el que compren. Estigueu preparats per dominar l'art de l'etiquetatge d'aliments i proporcionar una bona informació als vostres clients!
Per tal de poder atendre les qüestions de cada sector alimentari al detall hem programat diferents sessions que aprofundiran sobre les característiques concretes de l'etiquetatge del producte. Us podeu apuntar als que més us interessin.
Aqui teniu el calendari complet dels tallers.
12 de març : adreçat al sector del peix
13 de març : adreçat al sector dels productes animals (carn, pollastre, porc, etc.)
19 de març : adreçat al sector de la verdura.
20 de març : adreçat a etiquetatge del pa, formatge i ous.