Escola Oberta de Salut Dr. Frias
logo Ajuntament de Reus

Mas Pintat

Actiu

Mas Pintat és el centre de suport a la infància i a les famílies de Reus, un projecte educatiu que parteix de la idea de servei a les famílies amb fills i filles des de la primera infància fins a l'adolescència. Té la finalitat d'acompanyar, orientar i encoratjar als pares i les mares en les responsabilitats educatives en companyia d'altres famílies. I ho fa a través d'espais de joc i reflexió, que afavoreixen la trobada entre famílies; tallers monogràfics relacionats amb l'evolució dels infants i adolescents; o espais familiars com a lloc de debat entre pares i mares mentre els fills i filles juguen en companyia d'altres infants.

El projecte està coordinat per la regidoria d’Ensenyament i Política Lingüística. El centre va obrir l'any 2008 tot recuperant el Mas Pintat per a un ús públic. El mas és també la seu d'entitats com ara l'associació de mares per donar suport a la maternitat i la criança, Mareus, l'Associació d'Ajuda als Afectats de cardiopaties infantils de Catalunya (AACIC), Fanoc (Famílies Nombroses de Catalunya), Aspergercamp i el Servei de suport al Dol.

 

 https://maspintat.reus.cat/     correu electrònic: maspintat@reus.cat    

 

"Els espais grupals als quals assisteixen els infants acompanyats de l’adult amb el qual tenen el lligam emocional, tenen la finalitat d’incidir en la millora de la qualitat de vida tant dels infants com dels adults de referència, mitjançant la intervenció de professionals experts." 

Localització

  • Família
  • Parentalitat positiva