Escola Oberta de Salut Dr. Frias
logo Ajuntament de Reus

Our world in data- Especial COVID

Actiu

OWD ens ofereix aquest espacial COVID19, Només sobre la base de dades ben presentats i ben documentats, els governs, les organitzacions i les persones poden esperar respondre adequadament a la pandèmia de COVID-19. L'objectiu del recull de World in data  és presentar les millors dades disponibles i aclarir el que pot, i no pot dir-se, sobre la base d'aquestes dades.

Our world in data té com a missió fer que les dades i la recerca sobre els problemes més grans del món siguin comprensibles i accessibles.


Gràcies al treball de milers d'investigadors a tot el món que dediquen les seves vides a això, sovint tenim una bona comprensió de com és possible avançar en els grans problemes que enfrontem. El món té els recursos per a fer-lo molt millor i reduir el sofriment en el món. Creiem que una raó clau per la qual no aconseguim el progrés que som capaços és perquè no fem suficient ús d'aquesta recerca i dades existents: el coneixement important sovint s'emmagatzema en bases de dades inaccessibles, tancades darrere de murs de pagament i enterrades sota argot en treballs acadèmics

Us convidem a consultat l'especial COVID19, però també a que us perdeu entre els milers d'articles publicats dels temes que més impacten en la nostra actualitat. 

Podeu convertir-la en la vostra web de capçalera

Imatges Relacionades
Actiu
Videos Relacionats

Arxius associats

  • Our world in data