Escola Oberta de Salut Dr. Frias
Ajuntament de Reus

PESGG

area

El PESGG és una iniciativa que consta de xerrades informatives impartides per farmacèutics comunitaris amb l’objectiu d’augmentar el coneixement sobre l’ús dels medicaments i millorar les habilitats en el seu maneig.

Programa d'educació Sanitària per a la Gent Gran

El Programa d’educació sanitària a la gent gran sobre el bon ús dels medicaments (PESGG) és una iniciativa que consta de xerrades informatives impartides per farmacèutics comunitaris amb l’objectiu d’augmentar el coneixement sobre l’ús dels medicaments i millorar les habilitats en el seu maneig.

El PESGG s’emmarca en les línies estratègiques del Servei Català de la Salut (CatSalut) i del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, i és fruit de la col·laboració entre el Consell de Col·legis Farmacèutics de Catalunya i el CatSalut. Des del 2014 s’han realitzat més de 1.500 xerrades i ha comptat amb la participació d’aproximadament 50.000 persones.

Les sessions tenen una durada aproximada de 45 minuts i l’assistència és voluntària i sense cap cost per als participants. 

Consulta el programa a la web del Colegi de farmaceutics