Escola Oberta de Salut Dr. Frias
Ajuntament de Reus

S'acosta el bon temps, i arriben també les festes i celebracions que sovint impliquen organitzar un bon àpat. Pensant en els esdeveniments organitzats per entitats sense ànim de lucre, la Regidoria de Relacions Ciutadanes ha demanat la col·laboració de Salut Pública en l'organització d'un taller de formació per millorar les competències en gestió del risc dels aliments, per totes les persones que vulguin organitzar i celebrar un àpat comunitari. Un taller que presentarà un seguit de bones pràctiques necessàries per reduir el risc per a la salut derivat del consum d'aliments reduir el perill d'aliments en mal estat, millorant la qualitat i la seguretat. 

Amb aquesta formació aprendreu a realitzar bones pràctiques higièniques en l’elaboració, conservació i transport dels aliments durant les diades i festes que realitzeu. Així mateix, tot i tractar-se d'esdeveniments organitzats per entitats sense ànim de lucre, no esteu exempts de l'aplicació de certs requisits legals que cal conèixer i que us ajudaran a organitzar-vos millor. Us convidem a apuntar-vos al taller i fer que les vostres celebracions siguin tot en èxit. 

El dia 7 de maig el taller és per totes les entitats i el dia 8 de maig especialment per a associacions de veïns. Totes dues sessions es celebraran a la sala d'actes de l'Hospital vell, de 18.00 a 19.30

 + informació: Com  preparar i servir menjars d'una manera correcta des de les nostres entitats (només per les Associacions de veïns)

Com que no volem fer espòiler, quan finalitzem els tallers, posarem a disposició el decàleg de bones pràctiques per a què les pugueu tenir presents. 

 


Últimes notícies