Escola Oberta de Salut Dr. Frias
Ajuntament de Reus

Totes les notícies

Àmbit:

Salut comunitaria

Taller de seguretat alimentària per a entitats sense ànim de lucre.

Vine a conèixer les Bones pràctiques higièniques en l’elaboració, conservació i transport dels aliments durant les diades i festes que celebreu a l'Associació.

Continuar llegint

Informació Alimentària

Informació alimentaria. L'etiqueta un dret del consumidor.

LA BONA ETIQUETA és una proposta que busca millorar la quantitat i la qualitat de la informació disponible dels productes alimentaris en els establiments del municipi de Reus. Augmentant el nombre d’establiments al detall que disposen de la informació alimentària correcta als seus establiments. 

Continuar llegint

Etiquetatge i informació alimentària

Informació, qualitat i seguretat alimentaria. Tot en una etiqueta

L'etiquetatge ajuda a prevenir fraus i assegura la traçabilitat dels aliments des de la seva producció fins al seu consum. És una eina clau per a la gestió de la seguretat alimentària i la protecció de la salut dels consumidors.

Continuar llegint

Establiments alimentaris

La digitalització de la memòria sanitària.

Qualsevol comunicació de nova obertura o canvi de nom d'un establiment del sector alimentari, ja sigui presentada com a «Declaració Responsable», «Comunicació prèvia» o «Llicència» ha d'anar acompanyada de la Memòria Sanitària. Ara el tràmit ja el trobareu completament digitalitzat.

Continuar llegint

Establiments alimentaris

Olis de fregir

L'oli de fregir es deteriora a mesura que l'anem recalentant i reutilitzant. Cadascun dels tipus d'oli té una temperatura màxima per fregir. Per garantir que l'oli conserva les seves propietats i no s'ha descompost en altres substàncies tòxiques cal vigilar com fem anar l'oli a la cuina.

Continuar llegint