Notícies
Notícia destacada
Jornada de Formació en Bioètica
EL Centre MQ Reus organitza una jornada de formació en bioètica que s'ha organitzat per al pròxim dia 28 d'octubre de 2025
La formació anirà a càrrec de l'Advocada Núria Terribas i Sala, especialitzada en Bioètica i Biodret.
Ves a la notíciaTotes les notícies
Àmbit:
Salut comunitaria
Taller de seguretat alimentària per a entitats sense ànim de lucre.
Vine a conèixer les Bones pràctiques higièniques en l’elaboració, conservació i transport dels aliments durant les diades i festes que celebreu a l'Associació.
Continuar llegintInformació Alimentària
Informació alimentaria. L'etiqueta un dret del consumidor.
LA BONA ETIQUETA és una proposta que busca millorar la quantitat i la qualitat de la informació disponible dels productes alimentaris en els establiments del municipi de Reus. Augmentant el nombre d’establiments al detall que disposen de la informació alimentària correcta als seus establiments.
Continuar llegintEtiquetatge i informació alimentària
Informació, qualitat i seguretat alimentaria. Tot en una etiqueta
L'etiquetatge ajuda a prevenir fraus i assegura la traçabilitat dels aliments des de la seva producció fins al seu consum. És una eina clau per a la gestió de la seguretat alimentària i la protecció de la salut dels consumidors.
Continuar llegintEstabliments alimentaris
La digitalització de la memòria sanitària.
Qualsevol comunicació de nova obertura o canvi de nom d'un establiment del sector alimentari, ja sigui presentada com a «Declaració Responsable», «Comunicació prèvia» o «Llicència» ha d'anar acompanyada de la Memòria Sanitària. Ara el tràmit ja el trobareu completament digitalitzat.
Continuar llegintEstabliments alimentaris
Olis de fregir
L'oli de fregir es deteriora a mesura que l'anem recalentant i reutilitzant. Cadascun dels tipus d'oli té una temperatura màxima per fregir. Per garantir que l'oli conserva les seves propietats i no s'ha descompost en altres substàncies tòxiques cal vigilar com fem anar l'oli a la cuina.
Continuar llegint