Àrea de coneixement
Camins conscients
Enllaços web
Àmbit:
El Col·legi oficial de Psicologia de Catalunya modifica el telèfon d'assessorament psicològic per tal d'ampliar el servei i oferir una millor atenció a la ciutadania.
Fes una ullada a la guia #QuedatacasaMenjabé elaborada per a menjar de forma saludable a casa.
El col·legi de professionals de l'activitat física i l'esport ens ofereix un directori amb , garantia de qualitat professional.
Consells per a tenir un confinament saludable.
En aquest recurs hi trobareu un recull de video-sessions d'estiraments i d'altres exercicis que ens proposa el col·legi de fisioterapeutes per a mantenir una bona condició física.
Aquí es recullen una sèrie de guies d'exercicis d'estiraments.
L' equip de la psicòloga Mercedes Bermejo s’ha posat a treballar intensament per poder publicar un conte per a nens: La Rosa contra el virus, que pot ajudar molt a les famílies. El conte és un recurs gratuït.
La delegació territorial de Tarragona del Col·legi de Psicologia de Catalunya us proposa cada dia des de la seva pàgina a Facebook, un consell per millorar els vostre estat emocional en època de confinament.
Gabinet CERES fa la seva aportació voluntària a la situació que estem patint, posant en marxa un estudi d'opinió sobre com la ciutadania estem afrontant la situació d'alarma provocada pel COVID-19 i ens convida a participar-hi.
El Col·legi oficial de Psicologia ens ofereix la Guia per a la Gestió Psicològica per a evitar que emocions com la por o la tristor es converteixin en un problema afegit.
El Col·legi oficial de psicologia ha elaborat aquest llistat/guia per a la gestió del dol on recullen recomanacions amb l’objectiu de reconfortar i oferir algunes alternatives.
El servei de la SOAF i D'ESCOLTA ACTIVA DES DE LA MIRADA SISTÈMICA, ofereix l'atenció telefònica de la psicòloga, la dietista i especialista sistèmica del centre, per donar suport a totes les famílies que vulguin especialment en aquest moment de confinament.
Des dels Grups de Treballs del COPC “Més enllà dels contes” i el de “Pèrdues i processos de dol” ens volen fer arribar una proposta de contes adaptada a la situació actual per tal d’ajudar-nos a parlar amb els nostres fills i familiars, sobre la mort d’una persona tant estimada com poden ser els avis.
Mantenir-se atent i activar el nostre cervell és important en època de confinament, perquè reduïm la quantitat d'estímuls, parlem amb menys gent, ens relacionem de maneres ben diferents i el nostre cap ho nota. Hem d'exercitar el cos, però també hem de fer treballar el nostre cap.
La regidoria de Salut i ciutadania de l’ajuntament de Reus, va posar en marxa el mes de març una consulta ciutadana per fer seguiment de la vivència de la crisi sanitària per part de les persones consultades.